Henna Brows

Med Henna Brows har vi mulighed for at markere dine bryn med ombre-effekt og farvenuancer, som danner ramme for de perfekte bryn til dig. Brynene måles/tegnes op med udgangspunkt i dit ansigt og dine naturbryn. Der påføres farve af flere omgange, hvor vi til sidst retter efter med voks/pincet samt ligger en let make-up for det sidste finish.

Farven på brynene (hårene) holder i op til otte uger, hvor farven på huden aftager i løbet af 7-10 dage. Behandlingen er perfekt til dig, som får rettet/farvet dine bryn, da holdbarheden er meget længere med henna-farve.

Til sidst rettes dine bryn med voks/pincet, så du får et fuldendt look.

Brow Lamination/Lift

Det kaldes også “Brow Lift” – og kan sammenlignes med “Lash Lift“, som er til vipperne.

Denne behandling vil rette hårstrå ud, tilføje længde og volumen. Brynet redes, styles og holder brynene på plads. Brow Lamination fastholder brynet i den ønskede form.

Denne type behandling er fantastisk til alle hårtyper. For dem der ønsker at “tæmme” uregelmæssigt” krøllede eller stive bryn. Metoden er også god til dem, der ønsker at give deres bryn fylde og form, samt symmetri- dette er med til at give ensartet hårmønstre. Brow Lamination kan sammensættes med almindelig farvning og Henna Brows.

Et brow lift holder i 6-8 uger, hvor man kan få fornyet sit brow lift efter 6 uger. Hvis man får farvet sine bryn i forbindelse med behandlingen, så vil farven også holde i de 6-8 uger, som liftet holder. Det er en god idé at vedligeholde dine bryn med en conditioner, som er beregnet til dine bryn. Derved holder du dem så længe, som muligt – og så pæne, som muligt. Den kan købes for 249 ,- i biksen.

Rettelse af bryn + farve

Retning og farvning af dine bryn. De rettes med voks/pincet og farves i den farve, du ønsker. Farven skaber en kant omkring brynet samt vi skaber en ombré-effekt, så det ser naturligt ud samt at det ikke blot er et par “skovsnegle”, du går ud med.

Priser 

  • Henna Brows / 400 kr.
  • Brow Lamination / 400 kr.
  • Brow Lamination inkl. farve + ret / 500 kr.
  • Rettelse + farve af bryn / 200 kr.
  • Rettelse + farve af bryn inkl. farvning af vipper / 250 kr.

Aftercare (ved brow lift/lamination): 

Du skal være opmærksom på, at dine vipper ikke må blive våde eller udsættes for damp 24 timer efter behandlingen. Dette gælder også for hård, fysisk træning, hvor der er risiko for at svede. Du må ligeledes heller ikke anvende brow gel, optegning eller lign. på dine bryn efter behandlingen. Dette kan du påføre efter, at der er gået 24 timer. Derved opnår du det allerbedst resultat. 

Det er vigtigt at give dine bryn fugt efter behandlingen for, at du får det bedste – og mest holdbare resultat. Derfor anbefales det, at bruge en conditioner, som er lavet til formålet, dagligt. Herved får du et pænere resultat – og det vil være pænere i længere tid. Du kan købe den her, online, eller i biksen til din næste behandling.