Med Eyelash Extensions er det muligt at få længere, fyldigere og mere bukkede vipper alt efter, hvad man ønsker. Alt efter, hvilke ønsker, du har – så findes der forskellige former for Eyelash Extensions (læs herunder). Du kan samtidig slippe for at bruge dine morgener på mascara – og hvem vil ikke gerne det?

Eyelash Extensions kræver vedligeholdelse i form af en opfyldning hver 2.-3. uge alt efter din vippecyklus. Hvis man ikke ønsker at blive ved med at få lavet vipper, så vil alle vipperne typisk være faldet af efter 5-6 uger, da alle dine natur-vipper er blevet udskiftet der.

Single Lash Extensions

Der vil blive påsat én vippe på hver af dine egne naturvipper. Der tages udgangspunkt i dine egne naturvipper, hvor vi sammen kigger på dine ønsker samt det, som kan lade sig gøre. Single Lash Extensions er det mest naturlige, da det kun er ét hår på dine egne naturvipper. Det giver et pænt, naturligt look – og du kan undgå mascara hver morgen.

Der findes desuden en masse forskellige slags vipper, og vi vælger dem som passer bedst til dig.

Hybrid Lash Extensions

Dette er kombinationen af Single Lash Extensions og Volume Lash Extensions, hvor man får det gode fra begge verdner. Hvis du har prøvet Single Lash Extensions, men ønsker lidt mere fylde – eller hvis du ønsker mere fylde end det, som dine naturvipper giver dig med mascara, så er dette løsningen for dig. Her kombinerer jeg de enkelte hår fra Single Lash Extensions med volume-faner fra Volume Lash Extensions, som giver en mellemting.

Dette er også en god overgang, hvis man ønsker at gå fra Single Lash Extensions til Volume Lash Extensions.

Volume Lash Extensions 

Dette giver dig muligheden for at få den “wauw”-effekt eller til dig, som ønsker et tæt look. Mange forbinder Volume Lash Extensions med “unaturligt”, men det behøver det ikke være, tværtimod. Volume Lash Extensions laves af bitte-små faner, som formes med pincetter og påsættes derefter én efter én. Dette giver muligheden for at sætte 3-5 hår på hver vippe. De er mindre/lettere end almindelig Single Lash Extensions – og derfor skader de ikke vipperne. Det kan ikke sammenlignes med buketter!

Mega-volume Lash Extensions 

Dette giver dig muligheden for at få den ultimative “wauw”-effekt eller til dig, som ønsker et helt tæt look. Det er til den lidt mere unaturlige side, da det giver et dramatisk look.

Mega-volume Lash Extensions laves af bitte-små faner, som formes med pincetter og påsættes derefter én efter én. Dette giver muligheden for at sætte 6-10 hår på hver vippe. De er mindre/lettere end almindelig Single Lash Extensions – og derfor skader de ikke vipperne. Det kan ikke sammenlignes med buketter!

Er du i tvivl om, hvorvidt at du kan tåle det? Så kan du få en gratis allergitest. Det tager 10 minutter, hvor jeg påsætter et par vipper alleryderst på dine egne naturvipper – og 24 timer senere kan der laves et nyt sæt vipper, hvis du ingen reaktion mærker. 

Priser

Single Lash Extensions

  • Nyt sæt / 700 kr.
  • Opfyldning / 375 kr.

Hybrid Lash Extensions

  • Nyt sæt / 800 kr.
  • Opfyldning / 425 kr

Volume Lash Extensions

  • Nyt sæt / 1000 kr.
  • Opfyldning / 575 kr.

Mega-volume Lash Extensions

  • Nyt sæt / 1.200 kr.
  • Opfyldning / 700 kr. 

Fjernelse af Eyelash Extensions / 100 kr.
Allergitest / gratis

Jeg yder tre dages garanti på vipper og opfyldninger. Hvis der sker et større tab eller små rettelser til vipperne, så tilbyder jeg en gratis opfyldning inden for de første tre dage (dvs. du skal kontakte mig inden for de tre første dage). Derefter er du nødt til at booke en opfyldning. 

Du bedes mødes op til behandlingen uden mascara eller andet make-up på/rundt om øjnene.

Aftercare:

Du skal være opmærksom på, at vipperne ikke må blive våde eller udsat for damp i de første 24 timer efter behandlingen – både til et nyt sæt vipper eller en opfyldning. (Dette gælder også hård, fysisk træning, hvor der er risiko for at svede). 

Du må gerne anvende en vippeserum sammen med dine eyelash extensions. Dette er kun en fordel på sigt, eftersom at du giver dine naturvipper mere styrke, længde og der vil komme flere vipper. Du vil opleve på sigt, at dine eyelash extensions muligvis vil holde længere. Jeg anbefaler RevitaLash serum, da jeg selv har gode resultater. 

Det er vigtigt at rense dine eyelash extensions dagligt – så forlænger du holdbarheden på vipperne samt undgår skidt/snavs. Det gør du ved at anvende en vippeshampoo (som er beregnet til dem) til at rense dine vipper dagligt fra skidt og snavs. Du kan finde den vippeshampoo, jeg anbefaler, her – eller købe den i biksen, når du er til din behandling.