Academy

Lær at lave eyelash extensions, lash lift & brow lift hos BY BAUN

Ønsker du, at få et fritidsjob, hvor du selv bestemmer dine egne arbejdstider og mængde? Eller ønsker du, som jeg, at springe ud i et nyt, stort kapitel som selvstændig med vipper eller bryn?

Disse behandlinger er for alle kvinder i alle aldre. Det betyder også, at ALLE kan lære, at lave vipper, lash lift og brow lift. Dette kræver blot tålmodighed, gåpåmod og en rolig hånd.

Du vil lære alt, hvad der har med Eyelash Extensions, Lash Lift og Brow Lift at gøre. Du vil lære om hygiejne på arbejdspladsen og dine omgivelser. Samtidig vil jeg give dig alt den viden, du skal bruge for, at få dig en god opstart i dit nye univers samt de sociale medier.

DU er i centrum under hele forløbet, da det vil være individuel træning – og derfor tilpasses hele forløbet også DINE behov. Så bliver du allerbedst klædt på til at tage dine første kunder ind. Jeg tilbyder kurser både i hverdagene, men også weekender, så det passer med eventuelt arbejde eller skole – og derved kan du også være med til at tilrettelægge dagene.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig et kursus? Så tøv ikke med at kontakte mig!

Praktisk information om kurserne

SINGLE LASH EXTENSIONS
Det er et to-dags kursus, hvor 1. dag er der, hvor vi gennemgår alt teori, praktisk øvelse på en dukke og øvelse på en model. Vi fjerner vipperne på modellen igen, så du har prøvet at have det i hænderne + taler lidt om opfyldning. Derefter går du hjem og øver en måneds tid – og kommer tilbage til 2. dag, hvor der er mulighed for gennemgang af teori (hvis du er usikker på noget), ønsker at jeg viser dig noget på modellen eller har andre spørgsmål – og så får du selv lov til at sidde med modellen. På 2. dagen gennemgår vi også opfyldning igen, en smule teori samt retter eventuelle “dårlige vaner” hos dig, hvis der noget, du skal være opmærksom på hjemme, når du går fra mig. Efter modellen, så får du dit certifikat, og kan kalde dig certificeret vippetekniker.

Modeller finder jeg gerne til dagene – hvis du er mere tryg ved, at din veninde, mor eller søster ligger model, så kan vi sagtens finde ud af dette. Jeg skal blot vide besked herom.

I den måned, hvor du skal hjem for at øve, så har du fuld support 24 timer i døgnet. Du kan ringe, skrive eller komme forbi, hvis du er i tvivl eller mangler hjælp til noget. Jeg vil også gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig med opstart af din forretning. Derfor kommer jeg også med gode råd løbende og en masse information om, hvad du skal gøre for at skaffe dig nye kunder. Dette tager vi både på dag 1 og dag 2.

Du får et startkit med fra dag 1, hvor der er ALT, hvad du skal bruge for at starte op (udover briks eller lys, det skal du selv sørge for). Det har værdi for mere end 2000 kr., og der vil være til dine første 15-20 nye sæt/nye kunder. Alt det, som er i dit startkit, det gennemgår vi som noget af det første på dag 1.

Jeg sørger for fuld forplejning med snacks, frokost, drikkevarer mm. på dagene, og du skal derfor ikke medbringe noget.

Prisen for et kursus er 5500 kr. inkl. moms, startkit, forplejning, certifikat.

LASH LIFT KURSUS
Det er blot et en-dags kursus, hvor du kommer til at lære alt teorien omkring lash lift, produkterne samt anatomien omkring øjnene/vipperne. Efter den ene dags undervisning med teori og modeller, så er du klar til at gå direkte hjem og have kunder med det samme. Du får en startpakke med i prisen, hvor der er til de første 15-20 behandlinger og derved har du mulighed for at have en indtjening fra første dag.

Jeg giver dig tips og tricks til det perfekte lash lift hver eneste gang, hvordan du kommer ordentligt i gang og lidt omkring brugen af dine sociale medier til at komme i gang med din nye forretning.

Dagen vil starte med alt teori, hvorefter der kommer tre modeller. Den første model laver jeg det første lash lift på, hvor du kan observere, hvordan det skal gøres, hvorefter at du selv skal i gang med de to næste, selvfølgelig med mig på sidelinjen.

Jeg sørger for fuld forplejning med snacks, frokost, drikkevarer mm. på dagene, og du skal derfor ikke medbringe noget.

Prisen for et kursus er 2800 kr. inkl. moms, startkit, forplejning, certifikat.

BROW LIFT/LAMINATION KURSUS
Det er blot et en-dags kursus, hvor du kommer til at lære alt teorien omkring brow lift, produkterne samt anatomien omkring brynene. Efter den ene dags undervisning med teori og modeller, så er du klar til at gå direkte hjem og have kunder med det samme. Du får en startpakke med i prisen, hvor der er til de første 15-20 behandlinger og derved har du mulighed for at have en indtjening fra første dag.

Jeg giver dig tips og tricks til det perfekte brow lift hver eneste gang, hvordan man retter brynene/styler dem, hvordan du kommer ordentligt i gang og lidt omkring brugen af dine sociale medier til at komme i gang med din nye forretning.

Dagen vil starte med alt teori, hvorefter der kommer tre modeller. Den første model laver jeg det første brow lift på, hvor du kan observere, hvordan det skal gøres, hvorefter at du selv skal i gang med de to næste, selvfølgelig med mig på sidelinjen.

Jeg sørger for fuld forplejning med snacks, frokost, drikkevarer mm. på dagene, og du skal derfor ikke medbringe noget.

Prisen for et kursus er 3500 kr. inkl. moms, startkit, forplejning, certifikat.

ØNSKER DU BÅDE LASH LIFT OG BROW LIFT PÅ ÉN DAG, SÅ ER PRISEN 5000 ,- FOR BEGGE KURSER.
FOR ALLE TRE KURSER ER PRISEN 10.000 ,- OG KAN GØRES PÅ TRE DAGE.