Et lash lift giver et naturligt buk på dine egne vipper. Det er den perfekte løsning til dig, som står med din vippebukker hver morgen. Du vil opleve, at dine vipper synes længere og mere fyldige efter behandlingen. Der vil til slutteligt komme plejende kreatin på vipperne, som gerne skal sidde i 24 timer efter behandlingen. 

Et lash lift holder i 6-8 uger.
Alle kan få lavet et lash lift uanset længden på dine naturlige vipper. Der skal gå minimum fire uger mellem hvert lash lift for at undgå eventuel overbehandling/skade på dine naturlige vipper. Du vil kunne bruge mascara og andet make-up på øjene 24 timer efter behandlingen. 

Du vil ligge med lukket øjne under hele behandlingen, som tager 30-45 minutter, hvor der er rig mulighed for at slappe af.

Aftercare:

Du skal være opmærksom på, at dine vipper ikke må blive våde eller udsættes for damp 24 timer efter behandlingen. Dette gælder også for hård, fysisk træning, hvor der er risiko for at svede. Du må ligeledes heller ikke anvende mascara på dine vipper efter behandlingen. Dette kan du påføre efter, at der er gået 24 timer. Derved opnår du det allerbedst resultat. 

Det er vigtigt at give dine vipper fugt efter behandlingen for, at du får det bedste – og mest holdbare resultat. Derfor anbefales det, at bruge en conditioner, som er lavet til formålet, dagligt. Herved får du et pænere resultat – og det vil være pænere i længere tid. Du kan købe den her, online, eller i biksen til din næste behandling. 

Der findes ligeledes en mascara, som er super at bruge sammen med dit lash lift – de indeholder både serum og plejende ingredienser samt kan vaskes af med lunkent/varmt vand. Du kan finde en til volume her – eller hvis du er til mere længde, så er den her

 

Priser

  • Lash Lift / 400 kr.
  • Lash Lift m. farve af øverste vipper / 450 kr.
  • Venindetilbud, kom to / 700 kr.
  • Lash Lift + ret/farve af bryn / 600 kr.
  • Lash Lift + Brow Lift / 700 kr.

Du må gerne anvende en vippeserum sammen med dit lash lift. Dette er kun en fordel på sigt, eftersom at du giver dine naturvipper mere styrke, længde og der vil komme flere vipper. Jeg anbefaler RevitaLash serum, da jeg selv har gode resultater. Den kan købes på webshoppen eller i biksen, når du er til din næste behandling.